Ζώνες

Γυναικείες Ζώνες

Οι γυναικείες ζώνες δεν λείπουν από καμία γυναικεία ντουλάπα και αυτό είναι ένα γεγονός. Αποτελούν απαραίτητο αξεσουάρ που μπορούν να απογειώσουν το outfit σας προσδίδοντας την κατάλληλη λεπτομέρεια. Στο etsanta.gr θα βρεις πληθώρα από γυναικείες ζώνες , από πολύ γνωστά brand όπως ζώνες fragola, ζώνες Guess , ζώνες Verde και φυσικά τις δερμάτινες γυναικείες ζώνες Ralph Lauren. Μπορείς να διαλέξεις είτε πιο κλασσικού τύπου μονόχρωμες ζώνες , χρώματος μπεζ, καφέ και μαύρες είτε πιο ιδιαίτερες με κάποιο λογότυπο επάνω ή κάποιο τύπωμα, αναλόγως το στυλ που θέλεις να υποστηρίξεις. 

Ποιες είναι οι τελευταίες τάσεις της μόδας στις γυναικείες ζώνες;

Οι κλασσικές μαύρες ζώνες με τη χρυσή αγκράφα είναι μία διαχρονική τάση η οποία παραμένει trend. Ακόμη, δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα μία ζώνη Guess είτε μονόχρωμη είτε με κάποιο σχέδιο logo στο εξωτερικό της, οι οποίες είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές και έχουν υψηλή ποιότητα.

Ποιοι τύποι ζωνών είναι κατάλληλοι για διαφορετικούς σωματότυπους;

Υπάρχουν πολλά είδη ζωνών όπως ελαστικές ζώνες, ζώνες αλυσίδας, ζώνες τύπου ιμάντα αλλά και πλεκτές ζώνες. Η επιλογή μίας ζώνης έχει να κάνει με το στυλ που θέλετε να υιοθετήσετε για κάποια συγκεκριμένη σας έξοδο.

Πώς μπορώ να μετρήσω τη μέση μου για να βρω τη ζώνη στο σωστό μέγεθος;

Καταρχήν στο eshop μας αναγράφουμε όλες τις διαστάσεις των ζωνών τις οποίες προσφέρουμε. Η μέτρηση η δική μας γίνεται από την αγκράφα κάθε ζώνης μέχρι το τέλος της. Για να βρείτε εσείς το κατάλληλο μέγεθος για τη δική σας μέση δεν έχετε παρά να μετρήσετε τη μέση σας και να κάνετε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

Υπάρχουν 4 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-4 από σύνολο 4

Ενεργά φίλτρα

Εγγραφή

Νέος λογαριασμός

Εχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό σας