Είμαστε μια σχετικά νέα εταιρία στο χώρο. Από το 2015 η εταιρία μας έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για τη state-of-art μόδα που προτείνει στη σύγχρονη γυναίκα. Εδώ και 5 χρόνια προσπαθούμε καθημερινά μέσα από το φυσικό μας κατάστημα να εξυπηρετούμε και να δίνουμε στον πελάτη μας, αυτό που χρειάζεται.

Το eshop ήταν μια ανάγκη που προέκυψε ύστερα από ζήτηση. Ήταν κάτι που σκεφτόμασταν και έφτασε η κατάλληλη στιγμή να το υλοποιήσουμε.

Καταρχάς αγαπάμε τις τσάντες. Θεωρούμε ότι oι τσάντες είναι ο πιο εύκολος τρόπος να ανανεωθεί και να αναβαθμιστεί το style μιας γυναίκας. Μια κομψή τσάντας όχι μόνο συμπληρώνει την εικόνα μιας γυναίκας αλλά την κάνει και να ξεχωρίζει.

Κομψές χειρός, λειτουργικές ώμου για το πρωινό τρέξιμο, mini διακοσμημένες επιλογές για parties ή τσάντες μέσης για φρέσκια και cool διάθεση. Σε κάθε περίπτωση η τσάντα είναι ο κύριος σύμμαχος του γυναικείου style από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Στο νέο μας Site θα ανακαλύψετε την τσάντα που σας ταιριάζει. Μέσα από εκατοντάδες τσάντες σίγουρα θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει εσύ δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το νέο μας Eshop.

Το etsanta.gr είναι έτοιμο για να περιηγηθείς και να ανακαλύψεις αυτό που σου ταιριάζει.

Εγγραφή

Νέος λογαριασμός

Εχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό σας
Συγκατάθεση για cookie